Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Jenny - 8 januari 2009 14:41

Har suttit här i snart två dagar med min spända nacke och mina spända axlar på kontoret, bestämde mig för en timme sen att kolla efter någon bra massageklinik i stan. Hittade en direkt på nätet, HK-kliniken vid Hötorget. En av tjejerna som jobbar där är specialiserad på djupmuskelmassage och spänningsbehandlingar. Första besöket kostar 190 kr!! Jag slog till direkt och ska dit i eftermiddag 16:15 och se om det är något att hänga i granen;o) För nu står jag inte ut med värken längre. Vet att det blir bättre bara jag börjar träna, men nu har det inte blivit någon träning sen 23 december. Så jag får ta lite massage och sen har vi bestämt att vi drar vi till gymmet imorgon. Gillar att träna på fredagar, det är mindre folk då. Dags för sista rycket på jobbet innan massage och sen hem och däcka med Desperate housewives:o)


Av Jenny - 8 januari 2009 13:31

Vill bara säga Tack Ellen för den fina lyckoängeln du gav mig på din blogg! Skrev en liten kommentar hos dig, men vill även visa här att jag blev väldigt glad. Betyder mycket att ha dig och er andra som läser och visar stöd. Jag har både med- och motgångar, är glad ena dagen och ledsen nästa. Utan mitt andningshål här hade det nog inte varit så lätt alla gånger.


Mina vänner och min familj är fantastiska. Och som en bonus på verket har jag fått Bloggvänner, framförallt Ellen, Toksmulan och Pia. Tack för att vi kan dela varandras liv på det här viset.


Ellen, du inspirerade mig att ge samma sak, så här får du en lyckoängel av mig. Den tillägnas dig och alla andra som läser. Alla kan behöva en liten lyckopuff i livet....visst är hon söt:o)


Av Jenny - 8 januari 2009 08:49

I över tre år har vi försökt få barn och så många gånger som jag förbannat mensen när den kommit kan jag inte ens räkna till. Men nu vill jag inget hellre än att den ska komma...är på dag 26 nu så det är ju inget konstigt. Men jag måste verkligen få det senast på lördag för att kunna starta min behandling på rätt sätt. Kommer den på söndag......ja då är det kört igen. Tack vare akupunkturen verkar min mens ha blivit mer regelbunden, vilket är bra så klart. Men det ökar numera risken att få den på en söndag då jag fått det två månader i rad nu.


Igår jobbade jag min första heldag sen 19 december, det kändes. Jag fick massor gjort och kände mig så nöjd på vägen hem. Men ack, vilken spänningshuvudvärk jag hade. Somnade med den och vaknade imorse, med känningar kvar. Ägnade gårdagskvällen med att kolla ikapp på Prison Break, så nu har jag äntligen sett avsnitt 16 från säsong 4. Spännande som tusan, längtar till nästa avsnitt kommer.....


Kollade även ett par avsnitt av Desperate housewives......det var vad jag orkade med igår. Sen la jag mig före 22 och somnade bums, men vaknade flera gånger under natten....det brukar jag inte göra. Är nog många tankar som kretsar i skallen tror jag. Skönt att det snart är helg igen;o)



Presentation

Omröstning

Vad tror du? Är Lilla Stjärnan en flicka eller en pojke?
 Flicka
 Pojke

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards